Monday, October 17, 2011

Cinema a Burjassot

En el marc de la Setmana de Benvinguda, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i l'Ajuntament de Burjassot ofereixen a la comunitat universitària i el públic en general un nou cicle gratuït de cinema (Cinema en valencià), amb quatre pel·lícules actuals en versió original subtitulada en valencià, una doblada i una altra produïda en la nostra llengua.

El cicle començarà el 19 d'octubre amb la pel·lícula de Woody Allen "Midnight in Paris", que es passarà en anglès amb subtítols en valencià. El 26 d'octubre es projectarà un altre film d'ambientació parisenca però de caire més dramàtic, "La clau de la Sarah". En una aposta decidida pel cinema de qualitat, el plurilingüisme i la normalització de l'ús valencià, la resta del cicle ens portarà el film en la nostra llengua amb més èxit de la història, "Pa negre", i tres pel·lícules més en versió original amb subtítols en valencià: "Coneixeràs l'home dels teus somnis", "El discurs del rei" i "The Road".

Totes les projeccions tindran lloc a les 20 h al Centre Cultural Tívoli de Burjassot (c. de Josep Carsi, 50). Les entrades, gratuïtes per a tots els públics, s'han de recollir a la taquilla del Tívoli a partir de les 19 h, el mateix dia de cada projecció. Capacitat limitada.

No comments:

Post a Comment

In this blog all comments are moderated. Please use polite language at all times.